VALİLİĞİMİZİN İFTARINDA BİR ARADAYIZ…

          Ramazan ayı münasebetiyle Sayın Valimiz tarafından başlatılan bu yıl 3. düzenlenen İftar yemeği Valiliğimiz bahçesinde gerçekleştirildi.

     İftar programına Vali Nusret DİRİM ve eşi Burcu DİRİM, Garnizon Komutanı Dz.P.Alb.Vedat SELVİTOP, Belediye Başkanı Cemal AKIN, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Orhan UZUN ve eşi, Vali Yardımcısı Erkan KALENDER, Ulus Kaymakamı Recep HASAR, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Yavuz Selim KAPANCI, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL ve eşi, protokol üyeleri, engelli vatandaşlarımız,  yaşlılarımız, vakfımızdan yardım alan vatandaşlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları, Mütevelli Heyeti üyeleri, Muhtarlarımız, Basın ve Vakıf Personelimiz mensupları katıldı.

        Vakfımız, programa vatandaşların davet edilmesi, organizasyona katkıda bulunulması amacıyla tüm personeliyle destek verdi.

        Valimiz Nusret DİRİM ve eşi Burcu DİRİM davetlilerle birebir ilgilenerek sorunlarını dinledi. Sorunları dinlenen vatandaşlarımızın taleplerinin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla hazırda bulunan vakıf personeline gerekli talimatlar verildi.

         İftar programının ardından imkânı olmayan vatandaşlar vakıf araç ve personeli ile evlerine bırakılmasının ardından program sona erdi.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama