Vali Güner Bartın Kadın Mesleki Eğitim Beceri Merkezi’ni Ziyaret Etti

Vali Sinan Güner ve eşi Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Japonya Büyükelçiliği Yerel Projelere Hibe Programı kapsamında desteklenerek İlimiz Kozcağız Beldesinde kurulan Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca (SYDV) yürütülen Bartın Kadın Mesleki Eğitim Beceri Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Vali Güner’e

buyantibiotics24.net

, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, İl Ticaret Müdürü Erhan Özcan, Halk Eğitimi ve ASO Müdürü M. Asım Özdemir

buy cheap kamagra oral jelly

, Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Proje Sorumlusu Şeyda Usta ile Usta Öğretici Barbaros Al eşlik etti.

Vali Güner ve Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Bartın SYDV, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Halk Eğitimi ve ASO Müdürlüğü iş birliğinde verilen Yöresel Gıda Ürünleri Üretimi kursuna devam eden kursiyerler ile tanışarak, kursu başarı ile tamamlayan kadın kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Kursu başarı ile tamamlayan kadınlarımız ile kooperatif kurma girişiminde bulunan kadınlarımızı tebrik eden Vali Güner, kooperatifi kurmak kadar üretim, pazarlama ve satış aşamalarının da önemli olduğunu vurgulayarak emeklerinden dolayı girişimci kadınlarımıza teşekkür etti.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama