Japonya Büyükelçiliği Temsilcileri “Bilinçli Ve Güçlü Kadınlar Diyarı Bartın Projesi” İçin İlimizde

Japonya Büyükelçiliği Yerel Projelere 90.000 USD Hibe Programı kapsamında Vakfımız tarafından Valiliğimiz Proje ekiplerinin katkılarıyla hazırlanan “Bilinçli ve Güçlü Kadınlar Diyarı Bartın” isimli proje ön değerlendirme aşamasını başarılı bir şekilde tamamlayarak  projeyi yerinde incelemek ve detaylı değerlendirmelerde bulunmak üzere Japonya Büyükelçiliği temsilcileri Ekonomi Bölümü İkinci Katibi Toshifumi ENDO ve Proje Uzmanı Gözde Gülşah BASKIN’ı  İlimize ağırladık.

Vakıf Müdürümüz Feridun GÜLER ile Valiliğiz Proje ekibinin eşlik ettiği Japonya Büyükelçiliği temsilcilerinden oluşan heyet ilk olarak Amasra İlçemizi ziyaret edilerek tarihi ve turistik yerleri tanıtıldı.

Valiliğimiz ziyaretinde Japonya Büyükelçiliği temsilcilerinden oluşan heyet ilk olarak Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda Vali Yardımcımız Hasan Ruhi YAYLACI başkanlığında yapılan toplantı gerçekleştirildi.

Proje ekibinin tanıtılmasıyla başlayan ve “Bilinçli ve Güçlü Kadınlar Diyarı Bartın” projesinin görüşüldüğü toplantı, karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.

Ardından Kozcağız beldesinde hayata geçirilmesi planlanan projenin mikro bir örneği olan ve Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Proje Uygulama Eğitim Merkezi tanıtılarak atölye çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Japonya Büyükelçiliği temsilcilerinden oluşan heyet, proje ekibi eşliğinde Kozcağız beldemizde yapılması planlanan proje alanını ziyaret etti.   Kozcağız Belde Belediye Başkanı Mustafa KARAMAN tarafından karşılanan heyet,  proje sahasında incelemelerde bulunarak proje ekibinden bilgi aldı.

Proje ekibine ayrıntılı çalışma ve ev sahipliği için teşekkür eden heyet İlimizden ayrıldı.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama