“ÇOCUK HAKLARI, ÇOCUĞA YÖNELİK KURUMSAL HİZMETLER, BESLENME VE PİŞİRME YÖNTEMLERİ” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Vali Sinan Güner ve eşi Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner’in takibinde faaliyetlerine devam eden Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde kurulan Oyuncak Kütüphanesi projesi kapsamında “Çocuk Hakları, Çocuğa Yönelik Kurumsal Hizmetler, Beslenme ve Pişirme Yöntemleri” konulu konferans düzenlendi.

Valiliğimiz 12 Divan Toplantı Salonunda 10.10.2019 tarihinde verilen eğitime Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş’ın eşi Bilge Aktaş, Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler

buy levitra cheap

, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Başkanı Berna Şengün ile dernek üyeleri, Vakıf, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük personelleri ile veliler katıldı.

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı organizasyonunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Beslenme ve Pişirme Yöntemleri” konulu konferans İl Sağlık Müdürlüğü personeli Diyetisyen Müzeyyen Elmas Kara, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli Sosyal Çalışmacı Nazlı Demirkıran ve Ayşe Köse tarafından “Çocuk Hakları ve AÇSHİM’nün Çocuğa Yönelik Kurumsal Hizmetleri” konularında eğitim verildi.

Konferans soru- cevap ile sona erdi.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama