ANNELERE YOL HARİTASI EĞİTİCİ EĞİTİMİ VERİLİYOR

BAKKA 2019 Yılı Nisan-Mayıs Dönemi Teknik Destek programı kapsamında Vakfımız tarafından hazırlanan ve BAKKA tarafından kabul edilen “Sosyal İnovasyon ve Beceri Kazandırma İş Modelleri Eğitim” projesi ile “Annelere Yol Haritası Eğitici Eğitim” semineri veriliyor.

Valiliğimiz 12 Divan Toplantı Salonunda 12 Haziran-15 Haziran 2019 tarihleri arasında devam eden seminere Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan GÜNER, Vakıf personelimiz, Valiliğimiz Proje ekipleri,  Okullarımıza görev yapan PDR öğretmenleri ile Vakfımızdan destek alan kadınlarımız katılıyor.

Psikolog Sabiha PARLARDEMİR tarafından katılımcılara “Annelere Yol Haritası Eğitici Eğitimi” başlığı altında verilen seminerde, eğitmen kime denir?, iletişim kurma yöntemleri nelerdir?, annenin kendi gücünü ve özgüvenini kazanması ve yükseltilmesinde uygulanacak modeller, sorun çözme aşamaları, çocukların ders başarısı, özgüveni ve benzeri konuları yer almaktadır.

“Annelere Yol Haritası Eğitici Eğitim” semineri ile Vakfımızdan destek alan kadınlarımızın sürdürülen ve planlanan projeler ile becerilerinin geliştirilmesi ve verilen mesleki eğitim kurslarının daha etkin ve verimli hale gelmesi hedeflenmektedir.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama