2019 YILI MÜTEVELLİ HEYET ÜYE SEÇİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu’nun 7. Maddesinin 2. Fıkrası gereği Vakfımızın 2019 yılı faaliyet döneminde Mütevelli Heyetinde Muhtarları temsilen görev yapmak üzere Valiliğimiz 12 Divan Toplantı Salonunda saat 10.00 da seçim yapılmıştır.

Köy muhtarları arasından aday gösterilen Balat Köyü Muhtarı Şaban TOKSES, Merkez Mahalle Muhtarları arasından aday gösterilen Yenişar Mahallesi Muhtarı Ferdi AKYER muhtar üye olarak seçildi.

Sivil Toplum Kuruluşlarını temsilen görev yapmak üzere Valiliğimiz Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda saat 14.00 de yapılan seçimde ise adaylıklarını açıklayan Türkiye Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanı Rıza ÇAKIN ve Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem ALTUNOK oy çokluğu ile 2019 yılı Vakıf Mütevelli Heyeti üyesi seçilmişlerdir.

Hayırsever vatandaş seçimi ile ilgili olarak ise İl Genel Meclisinin 2018/11. Toplantısının 6. Birleşimindeki kararına istinaden Hayriye ÇIRAY ve Vahide DOĞANEL aday gösterilmiş ve seçilmişlerdir.

 

 

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama