YARINLARA UMUT OLMAK İÇİN HER GÜN YANINIZDAYIZ…

        Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Engelliler Haftası, engelli olarak tanımlanan bireylerimizin ön plana çıkarılması, sorunları ile bire bir yakından ilgilenme adına düzenlenen çeşitli etkinliklerle engelli vatandaşlarımızın haklarına dikkat çekilmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. Bizim medeniyetimiz, yardıma muhtaç her bir ferdi koruyan, onu onura ederek yaşamasını temin eden bir medeniyettir. Yaratılmışların en güzeli olan insanlarımızı aynı şekilde mutlu edebilmek, ecdadımızın bıraktığı manevi mirasa sahip çıkmak öncelikli görevlerimizdendir.

Engelliler Haftası dolayısıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla Sayın Valimiz Sinan GÜNER’ in de katıldığı iftar programında bir araya geldik. Yemeğe Vakıf Müdürümüz Feridun GÜLER, Vakıf Personelleri, Engelliler Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Ali AKALIN ve Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna ŞENGÜN katıldı.

Ney dinletisi eşliğinde yenen iftar yemeğinin ardından Sayın Valimiz Sinan GÜNER günün anlamını ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar. Konuşmasının ardından Valimiz Sayın Sinan GÜNER engelli bireyler ve aileleriyle sohbet ederek ailelerin ihtiyaçların giderilmesi konusunda yetkililere talimatlar verdi.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama