OYUNCAK KÜTÜPHANESİ PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Vali Sinan Güner ve eşi Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner’in takibinde faaliyetlerine devam eden Vakfımız bünyesinde kurulan Oyuncak Kütüphanesi projesi kapsamından “Çocuk Güvenliği ve Aile İçi İletişim” konularında eğitim semineri düzenlendi.

Valiliğimiz 12 Divan Toplantı Salonunda 12.09.2019 tarihinde verilen eğitime Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Vakıf Müdürümüz Feridun Güler, Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş Al ve üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından personeller, projenin kurulması ve devamı için katkı sağlayan destekçiler ve veliler katıldı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Serap Sapmaz tarafından çocuk güvenliği ve Psikolog Çağlar Kuzu ile Sosyal Çalışmacı Durmuş Top tarafından aile içi iletişim konularında eğitim verildi.

Hanımefendi Uzm.Dr. Beyhan Güner seminerde yaptığı konuşmada; “28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü açılan Oyuncak Kütüphanesi Projesi ile İlimizdeki çocukların gelişimine katkı sağlamayı amaçladık. Bu kapsamda bağışçılarımız ve Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının emeğiyle kısa zamanda 400 çocuğumuza hikâye okuma

buy kamagra 100mg

, tamamlama, yorumlama, soru-cevap, resim, müzik, drama, kukla vb. atölye çalışmaları ile 300 ailemize ise çocuk biyo-psiko-sosyal gelişimi ve aile ile ilgili konularda eğitim verildi. Yapılan çalışmaların artarak devam edeceği ve ailelerimize faydalı olacağı inancındayım. Bu kapsamda destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Ardından program Oyuncak Kütüphanesi tanıtım videosunun izlenmesi ile devam etti.

Program Hanımefendi Uzm.Dr. Beyhan Güner ve beraberindekilerin Oyuncak Kütüphanesini ziyaretleri  ile sona erdi.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama