OYUNCAK KÜTÜPHANEMİZ İLİMİZDEKİ TÜM ÇOCUKLARA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Vali Sinan Güner ve eşi Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner’in gözetiminde faaliyetlerine devam eden Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde kurulan Oyuncak Kütüphanemizde ailelerimizden gelen talepler üzerine düzenlemeler yapıyoruz.

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarından yararlanmakta olan ailelerimizin 0-6 yaş çocuklarının sağlıklı gelişimlerinin takip edilmesi, her çocuğa sağlıklı bir şekilde büyümesini ve gelişmesini sağlayacak oyuncaklar ile oyun oynama imkânı sağlanması, çocukların kendi yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olması, çocukların oyuncaklara ekonomik ulaşımlarının sağlanması, oyunun önemini artırarak çocukların sosyal yaşamlarını zenginleştirmek, çocuklarımızın teknoloji (internet, akıllı telefon, tablet) bağımlılığı ile erken temasını önlemek ve gelişimlerini olumsuz etkileyen durumlardan uzak tutarak kaliteli zaman geçirmelerini, çocuklarımıza kütüphane kültürünün erken yaşta yerleşmesinin sağlanması, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak dezavantajlı konumdaki ailelerin çocuklarının sosyal gelişimlerine ve eğitimlerine destek olacak alternatif ortamların hazırlaması amacıyla açılan Oyuncak Kütüphanemizde yapılan yeni düzenleme ile artık Bartın İlinde ikamet etmekte olan tüm ailelerimizin 0-6 yaş çocukları yararlanabilecektir.

Detaylı bilgi ve randevu için (0378) 228 88 04 – (0378) 227 56 14 numaralı telefonlardan oyuncak kütüphanemize ulaşabilirsiniz.

buy-levitra-usa.com

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama