İlimizin İlk Oyuncak Kütüphanesi Açılıyor, Destekleriniz Bizim İçin Önemli

Valimiz Sinan GÜNER’in eşi Uzm.Dr. Beyhan GÜNER’in girişimleriyle Vakfımızca hazırlanan Oyuncak Kütüphanesi Projesi ile Bartın İl Merkezi ve Merkeze bağlı köylerde yaşayan, desteğe ihtiyaç duyan çocuklarımızın gelişim ve eğitimlerinde eşit fırsatlara sahip olabilmeleri, ailelerinin de çocukların eğitimiyle ilgili desteklenmeleri amacıyla  Valiliğimiz binasında hazırlıkları tamamlanan Oyuncak Kütüphanesi  “28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü’nde açılıyor.

Uzm.Dr. Beyhan GÜNER, çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunma için vatandaşlarımızdan yeni ve kullanılabilir durumda çocuk kitabı ve oyuncakları paylaşarak destekte bulunabileceklerini, destekleri için Vakfımız ile irtibata geçebileceklerini ifade etti.

Oyuncak Kütüphanesi Projesiyle 3294 sayılı Kanun kapsamında Vakfımız hizmetlerinden yararlanan ailelerin 0-6 yaş arası çocuklarına oyun alanı sunulması, oyuncak alma fırsatı olmayan ailelerin çocuklarının farklı oyuncaklarla oynayarak evlerine götürme fırsatı tanınması ve bu sayede çocukların biyo-psiko-sosyal gelişimlerini yakından takip ederek gelişimlerine yardımcı olması planlanmaktadır.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama