FIRINDAN SOFRAYA…

           Valimiz Nusret DİRİM’in talimatıyla 3294 sayılı kanun kapsamında vakfımız tarafından dezavantajlı konumdaki vatandaşlarımıza yönelik Sosyal Hizmet Projeleri yürütülmektedir. Bu kapsamda başlatılmış olan “FIRINDAN SOFRAYA” projesi ile vakıf yardımları ile geçinmekte olan yaşlı ve engelli, tek ya da eşi ile yaşayan vatandaşlarımızdan günlük ekmek almaya gücü yetmeyecek veya zorluklarla karşılaşacak durumda olanlara fırınlarımızdan gelen ekmek bağışları ulaştırılmaktadır.

         Günümüz toplumunda geleneksel geniş aile tipinden çekirdek aileye geçişle birlikte aileler anne, baba ve çocuktan oluşmakta büyük anne-büyük babaya yer olmamaktadır. Bu süreçte yaşlılarımız evlerinde yalnız ya da eşleri ile birlikte yaşamakta günlük ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmaktadırlar.

          Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın vakıf olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek, yaşlılıkla, yalnızlıkla ve engelleri ile mücadelede destek olmak, hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla 9 aydır ev temizliklerinin yapılmasının yanı sıra bağış veren fırınlarımızdan sabah saatlerinde alınan ekmekler 3 ay boyunca Vakıf Personelleri tarafından evlerine ulaştırılacaktır.

          Bugün Projenin başlamasıyla Vakıf Personelini ekmeklerle kapıda gören yaşlılarımız duygulanarak hizmetten dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirerek Vakfımız ve Çalışanlarına teşekkür ettiler.

            Yardım ve hayırseverlik amacıyla projeye destek veren Fındıkoğulları Ateş Fırınına ayrıca desteklerini esirgemeyeceklerini ileten Asma, Sercan Ateş, İlyas ve Somaklı Fırınlarına teşekkür ediyoruz.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama