ENGELLERİ AŞMAK İÇİN EL ELE…

          “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” kapsamında farkındalığın sağlanması amacıyla yürüyüş düzenlendi. Yürüyüş Atatürk Anıtı önünden başlayıp Cumhuriyet Alanında son buldu.

          Türkiye Sakatlar Derneği ve Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği önderliğinde düzenlenen yürüyüşe Vali Yardımcısı Erkan KALENDER, Belediye Başkanı Cemal AKIN, Vakıf Müdürümüz Feridun GÜLER,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut ŞAHİN, BOED-DER Başkanı Berna ŞENGÜN, Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ferit KURULAN, Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem ALTUNOK, Engelli Vatandaşlar ve Aileleri, BOED-DER Gönüllüleri, Vakıf Personelleri ve Kamu Kurum ve Kuruluş Personelleri katıldı.

 

       Cumhuriyet Alanında çelenk sunumu, BOED-DER Başkanı Berna ŞENGÜN ve Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ferit KURULAN’ın konuşmalarının ardından program sona erdi.

          Vakıf olarak engelli bireylerimizin ve bu konu ile ilgili çalışmalar yürütmekte olan derneklerimizin her daim olduğu gibi bu özel günde de yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla “Engelliler Haftası” münasebetiyle düzenlenmiş olan programa Vakıf Müdürümüz Feridun GÜLER ve Vakıf Personeli ile birlikte katılım sağladık.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama