DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE BİR ARADAYIZ…

         8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Vakfımızca Öğretmen Evinde program düzenlendi.

       Valimiz Nusret DİRİM ve eşi Burcu DİRİM, Vakıf Müdürümüz Feridun GÜLER, Vakıf ve Proje Personelleri, Proje Uygulama Eğitim Merkezimizde eğitim almakta olan çocuklarımızın velileri ile kadın kursiyerlerimiz akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

         Valimiz Nusret DİRİM yaptığı konuşmada “Bizim için sadece bugün değil her gün değerli olan kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum.  Sizlerle proje sayesinde bir aile gibi olduk. Çocuklarınız aldıkları okul öncesi eğitim ile okul hayatında daha fazla başarı sağlayacak ve hayatlarında daha başarılı bireyler halini alacaktır. Amacımız sizlerden daha iyi bir hayat sürebilmeleridir. Okuma yazma seferberliğimiz başlamıştır. Artık siz kadınlarımızdan okuma-yazma bilmeyen kimsenin kalmamasını temenni ediyoruz. Bu konuda Proje Uygulama Eğitim Merkezimiz de işleyiş göstermektedir.” dedi.

         Proje Uygulama Eğitim Merkezimizde kadın kursiyerlerin üretmiş olduğu el emeklerinin sergilendiği mini sergiyi büyük beğeni ile gezen Vali DİRİM ve Eşi Burcu DİRİM’e Proje Uygulama Eğitim Merkezimizde yapılmış olan Rölyef Çalışması Vakıf Müdürümüz tarafından takdim edildi.

         Organizasyon kadınlarımıza karanfil verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama