BARTIN’DAN ELAZIĞ’A YARDIM ELİ

24.01.2020 tarihinde Elazığ ili Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından başlatılan ayni bağış yardım kampanyası çerçevesinde Bartın Valiliği koordinesinde Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın destekleriyle ayni bağışların yüklendiği yardım tırı İlimizden Elazığ’a yola çıktı.

Yardım tırının uğurlandığı törene katılan Vali Güner

buy amoxil

kamagra oral jelly usa

, Türk halkının zor günlerde tek yürek olmayı başararak, birlik ve beraberlik örneğini gösterdiğini belirterek, “Yardımlaşmaya ve dayanışmaya her zaman koşan bir milletiz. Felaket zamanında her daim devletimiz güçlü bir şekilde vatandaşlarımızın yanında yer almıştır ve bundan sonra da almaya devam edecektir. Elazığ’daki depremde zarar gören vatandaşlarımıza bir miktar gıda ve ihtiyaç malzemesi göndereceğiz. Herkes elinden geldiğince, imkanları ölçüsünde yardımlarda bulundu. Yardımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah milletimiz bu sıkıntıları hızlı bir şekilde saracak. Devlet ve millet elele vererek bu acının üstesinden geleceğiz. Allah milletimizi her türlü felaketten korusun. Milletimizin başı sağ olsun. Elazığ’da ve Malatya’da meydana gelen depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, hastanede yatan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

Ayrıca uğurlama töreninde duyarlı bir çocuğun okul harçlığından ayırdığı parayı Elazığ’a yardım için gönderirken, yazdığı mektubu okuyan Vali Güner; “Paylaşma duygusunu ön plana çıkararak hepimize örnek bir davranış sergileyen çocuğumuza yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bartın Belediyesi, Bartın İl Jandarma Komutanlığı askeri personeli,  Bartın Elazığlılar Derneği, Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli, Kızılay Bartın Şubesi ekibi, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personellerinin desteğiyle yüklenen yardım tırı dualar eşliğinde yola çıktı.

Uğurlamaya Vali Güner’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nurhan Doğruöz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler, Türkiye Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanı Rıza Çakın ile Daire Amirleri katıldı.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama