BARTIN KADIN MESLEKİ EĞİTİM BECERİ MERKEZİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Japonya Büyükelçiliği Yerel Projelere Hibe Programı kapsamında desteklenerek İlimiz Kozcağız Beldesinde kurulan Bartın Kadın Mesleki Eğitim Beceri Merkezi, Yöresel Gıda Ürünleri Yapımı Kursu ile kursiyerlere hizmet vermeye başladı.

 

Vali Sinan Güner ve Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner, proje merkezini ziyaret ederek verilen kurs ve proje hakkında bilgi alarak projenin ilk kursiyerleri ile tanıştı.

Ziyarette, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Vakıf Müdürümüz Feridun Güler, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak, Halk Eğitimi ve ASO Müdürü Asım Özdemir, Usta Öğretici Barbaros Al ile Vakfımız Personeleri hazır bulundu.

Projeye hibe desteğinde bulunan Japonya Büyükelçiliğine, Türkiye-Japonya Parlemontalararası Dostluk Grubu ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Bartın Milletvekili Sayın Yılmaz TUNÇ’a, proje ortağı İl Özel İdaresi ve Kozcağız Belediyesine, projenin sunulmasında görev alan Valilik Proje Ekiplerine, yürütücülüğünü yapan Vakfımıza, proje ortağı olan kurumlara

doxycycline online

buykamagrausa.com

, işbirlikçisi olan BOED-DER SK’ya ve kursiyer kadınlara katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Güner, proje merkezini kurarken var olan motivasyonun süreklilik arz etmesini, açılacak kursların İlimizin ihtiyacı olan pazar ortamına göre belirlenmesini ve kadınlarımıza ekonomik gelir elde edecek bir proje olmasını temenni ettiğini ifade etti.

Projenin İlimiz kadınlarının kendilerini geliştirmeleri için çok güzel bir alan olduğunu söyleyen Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner, İlimize hayırlı olmasını diledi.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama