BARTIN’ DAN AFRİN’ E DESTEK…

      Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bartın Temsilciliği öncülüğünde, Türk Silahlı Kuvvetleri’ nin Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla yürüyüş düzenlendi.

      Yürüyüşe Valimiz Nusret Dirim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Feridun Güler ve vakıf personelleri destek verdi. Destek programı Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Bartın halkının saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başladı.

 

      Valimiz Nusret Dirim burada yaptığı konuşmada, TSK’ nın Afrin’ de yürüttüğü harekata destek için yürüyüş yapacaklarını ifade etti. Konuşmasını ”Biz Afrin’ de hiçbir zaman toprak elde etmek amacıyla bulunmuyoruz. Biz kendi geleceğimizi güvence altına almak ve o bölgedeki baskılarla kendi yurtlarından uzaklaşmış olan insanların yeniden normal hayatına dönüşünü sağlamak için varız.” sözleriyle tamamladı.

      Bartın halkı tarafından yoğun destek verilen yürüyüş Vali Dirim önderliğinde Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Bartın Şehitliği’ne kadar sürdü. Şehitlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından program son buldu.

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama