3 ARALIK’TA DEĞİL HER ZAMAN YANINIZDAYIZ…

        “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Vakfımız bünyesinde işleyiş gösteren Proje Uygulama Eğitim Merkezinde program düzenlendi.

     Programa Valimiz Sinan GÜNER, Vali Yardımcımız Hasan Ruhi YAYLACI, Vakıf Müdürümüz Feridun GÜLER, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mahmut ŞAHİN, BOED-DER Başkanı Berna ŞENGÜN, Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ferit KURULAN, öğretmenlerimiz ve öğrenciler katıldı.

        Vali GÜNER, Proje Uygulama Eğitim Merkezinde eğitim alan 4-6 yaş grubu okul öncesi öğrencilerimiz, Nurgül-Rıza GÜNEY Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, Bartın Otizmliler ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneğine üye ailelerin çocukları, Vakfımız yardımlarından faydalanan engelli bireylerimiz ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.

     Programda “Sadece 3 Aralık’ta Değil Her Zaman Yanınızdayız” kumaş boyama, el baskısı ve yüz boyama,  eğiticilerimiz tarafından verilen mini konser ve çocuk oyunları ile eğlenceli zaman geçirmeleri sağlandı. Engelli öğrencilerin okudukları şiir ve seslendirdikleri şarkılar güne ayrı bir renk kattı.

       Günün anısına  toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.

 

Paylaşım Alanı

Facebook Twitter Google Whatsapp Yazdır

Arama